JÄRVSÖ CREPERIE VINTER

ÖPPETTIDER

TORSDAG-SÖNDAG 10-16 OCH ALLA LÖRDAGARKVÄLLAR FRAM TILL PÅSK

EXTRA KVÄLLSÖPPET FREDAGEN DEN 14/2

Vi serverar matiga galette och smaskiga söta crepes och som vanligt med stort fokus på råvarorna! Vi har fullständiga rättigheter och det går fint att boka lokalen för möten, konferens eller middag för större grupp. Du hittar oss på bergets södra sida. Varmt välkommen att besöka oss till fots eller på skidor! Det blir en fantastisk vinter!

VÅRA LÖRDAGKVÄLLAR

" alla barn under 12 år som ätit bjuds på glass med hemgjord topping"

Vår stora nyhet för säsongen är att vi håller öppet kvällstid också! Lördagar kommer vi att erbjuda KVÄLLENS MENY, alltid med ett veganskt alternativ.  Som vanligt kommer maten att bygga på lokala råvaror i säsong i huvudsak i galetter och crepes och alla barn under 12 år som äiti bjuds på glass med hemgjord topping. Restaurangen har 30 sittplatser och man bokar med fördel bord. Vi lämnar alltid några av våra nya barplatser obokad för drop-in.

På med vinterskorna och traska upp till vår vinterkoja öppet lördagar 17.00-22.00 Du oss och du tar dig hit på skor eller skidor!

IMG_2566

RÅVAROR ÄR VÅR PASSION

Fina råvaror är kärnan i vårt Creperie och vi använder oss därför gärna av det som växer och produceras i gårdarna runt omkring oss. Vi älskar Järvsö och vi är stolta över att ha så många brukande bönder i vår närhet, det gör det till en fröjd att köpa lokalt! Creperiet öppnades 2013 och målet har alltid varit att erbjuda ett personligt ställe med rekomat, god dryck, musik och prylar vi själva gillar i ett behagligt sommartempo, här får det ta tid!

Kaffeälskare är vi med och vi lägger stor vikt vid ett gott kaffe! Från bönor av finaste sort serverar vi gärna espresso, latte och bryggkaffe med stor omsorg. Lemonader, torr fransk cider, öl och vin finns också på menyn. Hos oss kan du hyra cykel och du hittar också en inredningsbutik och en silversmedja på platsen!

Varmt välkommen att besöka Järvsö och Järvsö Creperie.

BOKA VÅR FINA LOKAL

Lokalen tar grupper på upp till 30 pers och är placerad på berget ovanför Bergshotellet. En fantastisk miljö med JärvsöBergscykelpark Järvzoo och Järvsöbacken utanför dörren kan du jobba till en fantastik utsikt. Vi tar emot bokningar efter v.10 på [email protected]

HITTA HIT 

Ovanför Bergshotellet på sydsidan av berget, Vallmovägen 62 Järvsö och du når oss till fots eller på skidor.

KONTAKT