CRÊPERIET I BYN

ÖPPET MAJ-SEP

Säsongspremiär fredagen 3 maj!

från midsommardagen öppet varje dag 11.00-17.00

kvällsöppet onsdagar, fredag och lördagar från 3 juli

22 aug-15 sep to-sö 11.30-16.00

Vi serverar matiga galetter och söta crêpes med bra råvaror i fokus i avkopplande miljö. Vårt mål är mat från jord till bord utan mellanhänder och gärna direkt från vår egen odling. Välkommen till oss
Det går att boka bord till våra kvällar och till vissa tider dagtid. Vid större sällskap maila er förfrågan till bokabord@jarvsocreperie.se

NYHET! SLÖJD OCH SYJUNTA VARJE TORSDAG

Vi vill skapa en plats för gemenskap där kunskap kring handarbete och hantverk kan delas på ett enkelt och presitigelöst sätt. Juntan är helt kostnadsfri och ingen föranmälan krävs.

VI LÅNAR UT SPEL!

I år vill vi se vår gäster umgås runt sällskapsspel! Fyll upp glaset eller koppen och ta med någon som behöver komma ut! Vissa av vår spel finns också att köpa i butiken. Välkommen.

NJUT I VÅR KÖKSTRÄDGÅRD

Vi odlar både grönsaker och blommor och är genom det självförsörjande på flera grödor. Under sommaren direktskördar vi och under hösten fermenterar, konserverar och picklar vi för att kunna servera egenodlat under vintern.

Köksträdgården är öppen för besökare. Välkommen att bara strosa runt och titta eller sitta ner för att äta.

MUSIKQUIZ 2024

Boka middagsbord i tid till våra populära musikquizkvällar med livegäst onsdagar i sommar 2024
3:e juli, 10.e juli 17.e juli, 24:e juli, 31:a juli, 7:e aug

RÅVAROR ÄR VÅR PASSION

Redan i maj öppnar vi dörrarna till vårt underbara Creperie mitt i byn! Här erbjuder vi ett personligt ställe med rekomat på lokala råvaror, god dryck, musik och prylar vi själva gillar i ett behagligt sommartempo. Vi har serverat söta crepes och matiga galetter sedan 2013 och är väldigt stolta över att vara upptagen i White Guide 2016, 2017, 2018 och 2019. 
 Sedan några år tillbaka driver vi vår egen odling där ni kan se oss skörda direkt till köket. Vi är självförsörjande på flera grönsaker året om.
Sedan sommaren 2021 har vi också en glass och kaffedel och en större butik med handplockad inredning och kanonfina kläder. Vi ses i Järvsö!

BUTIK & CAFÉ

En renoverad "barbutik" som rymmer både inredning, kläder, café, glass och bar.  Vi säljer handplockade prylar från märken som Afroart, Affari, Strömshaga, Housedoctor, Le Laboureur, Armor Lux, Madam Stolta, Carreaux, Grund, Iris hantverk mm Kika in när du är här, du vill inte missa!
foto: @affariofsweden

HITTA OSS

Stenevägen 12, 827 51 JÄRVSÖ Crêperiet ligger på höger sida efter järnvägen när du kommer från byn. Parkering finns i anslutning samt vid järnvägen.

KONTAKT