CRÊPERIET I BYN

ÖPPETTIDER 2023

maj-september
Dagtid gäller dropin kvällstid går det fint att boka bord. Vid större sällskap än 8 personer maila er förfrågan till bokabord@jarvsocreperie.se

NYHET! SPÄNNANDE EVENT I KÖKSTRÄDGÅRDEN 2023

Äntligen kan vi bjuda in till några njutbara event i vår vackra köksträdgård. Vi håller till i pergolan och det är begränsat med plats.
20/5 ODLARINSPO
29/6 GINPROVNING
20/7 OSTPROVNING
3/8 KAFFEKOPPNING

NYHET! VI LÅNAR UT SPEL!

I år vill vi se vår gäster umgås runt sällskapsspel! Fyll upp glaset eller koppen och ta med någon som behöver komma ut! Vissa av vår spel finns också att köpa i butiken. Välkommen.

MUSIKQUIZ 2023

Boka middagsbord i tid till våra populära musikquizkvällar med livegäst onsdagar i sommar 2023
5:e JULI  12:e JULI  19:e JULI  26:e JULI  2:e AUGUSTI

SOMMARENS KONSERT 27:E JULI

LITTLE GUNNAR OCH CLARISSE

Med sin mäktiga röst ska Clarisse tillsammans med bluesgitarristen Little Gunnar äntligen förgylla en sommarkväll på Creperiet!!
Med på scenen är Lars Näsman bas, Per Norin trummor och Fredrik Humlin piano. Du vill inte missa sommarens livegig!
Entrébiljetter säljer vi i kassan och önskar ni äta se till att boka bord i tid.

RÅVAROR ÄR VÅR PASSION

Redan i maj öppnar vi dörrarna till vårt underbara Creperie mitt i byn! Här erbjuder vi ett personligt ställe med rekomat på lokala råvaror, god dryck, musik och prylar vi själva gillar i ett behagligt sommartempo. Vi har serverat söta crepes och matiga galetter sedan 2013 och är väldigt stolta över att vara upptagen i White Guide 2016, 2017, 2018 och 2019. 
 Sedan några år tillbaka driver vi vår egen odling där ni kan se oss skörda direkt till köket. Vi är självförsörjande på flera grönsaker året om.
Sedan sommaren 2021 har vi också en glass och kaffedel och en större butik med handplockad inredning och kanonfina kläder. Vi ses i Järvsö!

BUTIK & CAFÉ

En renoverad "barbutik" som rymmer både inredning, kläder, café, glass och bar.  Vi säljer handplockade prylar från märken som Afroart, Affari, Strömshaga, Housedoctor, Le Laboureur, Armor Lux, Madam Stolta, Carreaux, Grund, Iris hantverk mm Kika in när du är här, du vill inte missa!
foto: @affariofsweden

HITTA OSS

Stenevägen 12, 827 51 JÄRVSÖ Crêperiet ligger på höger sida efter järnvägen när du kommer från byn. Parkering finns i anslutning samt vid järnvägen.

KONTAKT