BOKA VÅR SVIT

ÖVERNATTA PÅ BERGET

" det är svårt att tänka sig ett bättre ställa att lägga upp fötterna efter en dag på berget "

Magasin RES

GRANDPA grand suite

Genom ett spännande samarbete är rummet i år inrett av livsstils varumärket Grandpa.
Ovanpå Creperiet i Järvsöbacken, strax ovanför Bergshotellet på bergets södra sida ligger denna unika svit klädd helt i gran. Huset är byggd i kärnfura och isolerad med ekoisolering. Sviten har en egen ingång, en trapp upp, från Crêperiets norra gavel med egen balkong och skidpisten direkt utanför dörren vintertid. Under barmarksäsongen passerar cykelleder både downhill och crosscontry utanför dörren och i området också fina vandringsleder och Järvsös nya pumptrackbanor. En unik placering helt enkelt! Med hjälp av lokala kvalitetsmedvetna hanverkare har rummet fått unika lösningar i bästa naturmaterial.

SKI BIKE AND HIKE LIVING

Dubbelsängen
FF8D50DB-53BE-47A9-9196-81BE8CC7ECF0_1_105_c
IMG_3814
Två barn med mamma 2
8635953C-BFA8-4F8B-B95E-4BB0515214DD_1_105_c
IMG_3793

RUMMET

Rummets storlek är 20kvm och har en dubbelsäng, en utdragbar extrasäng, två sköna fåtöljer. Dusch, wc, tvål, schampo och handdukstork. Det finns en minikyl, pjäxtork, hårfön, espressomaskin, vattenkokare, te/kaffe, muggar, termosar, spel, böcker, bluetooth-högtalare, egen balkong, fri wifi och en fantastisk utsikt! Sommartid finns det även AC. Rummet har en lugn atmosfär och hög standard.

Sängkläder, handdukar och avresestäd ingår alltid.

OMGIVNINGEN

Grandpa grand suite är ett unikt hotellrum placerat ovanpå Järvsö Creperie. Fastigheten är placerad i ett bilfritt område ca 150m från parkeringen som är gratis. I området finns flera restauranger och cykeluthyrning. TIll Ica, apotek, tåg- och busstation och Järvsö centrum är det 1,4 km

Djurparken Vildriket 200 m
Badplats och kanotuthyrning ca 2 km
Järvsöbadens golfbana 1,4 km
Järvsö Creperie sommarrestaurang 1,4 km

BILDGALLERI