LIVE MUSIK

VI GILLAR LIVE OCH VI ÄR MYCKET GLADA ÖVER ATT KUNNA PRESENTERA SOMMARENS MUSIKPROGRAM 2018

Sommaren 2017 blev en kanonsommar och vi testade för första gången en livespelning på plats. Det blev så lyckat att vi satsar på fler unders sommaren 2018. 

Under 4 onsdagar blir det en möjlighet att besöka platsen och njuta av musik som vi gillar! En blandning av blues, soul, rock och rå conuntry. Biljetter hittar du på kulturbiljetter.se från 1 mars eller i Creperiets kassa. Bordsbokning gör du direkt till Creperiet på info@jarvsocreperie.se

ONSDAG 11 JULI - KONSTANTIN KOVALEV 

En ung och grym gitarrist från Moskva som gör sin första spelning i Sverige hos oss med sitt band. Det blir crepes och galetter till toner av skön rhythm & blues. 

 18 JULI - DJ 60-TALS SOUL 

En helkväll med southern soul, blues o country från originalinspelningar. Fri entré. Sitter du på en skiva som passar, så bring it on. Tillsammans gör vi kvällen!

25 JULI - TRICKBAG

Galet kul att vi i år testar att ta emot ett band som drar fulla hus. En explosiv houserockin´rhythm & blues utlovas av ett band som i många år turnerat runt i både USA, Finland, Tyskland, Spanien och Norge. Boka biljetter i god tid är vårt tips!

 1 AUGUSTI - BASKERY

Creperieägarens största favoriter startar sin Sverigeturne med en spelning i Järvsö! En systertrio som började tidigt med sin papp i bandet Slaptones och sedan 2006 levererar egen mud-country och en coolness ni inte får missa. Turnerar mest i USA med bla. Robbie Williams men det händer att dom tar en avstickare hem till Sverige! Det levereras banjopunk med rötterna i traditionell blues o country. Ta med er alla döttrar ni har! Den här trion sätter fina spår! 

HÅLL DIG UPPDATERAD GENOM ATT FÖLJA OSS PÅ SOCIALA MEDIER!