Vill du bli en del av Järvsö Crêperie Sommar 2022?

Vi söker alltid bra personal till vår sommarsäsong nere i byn.

IMG_2272

LEDIGA JOBB

KÖKSPERSONAL 2022

Vi är ett företag som växer och nu söker vi nya medarbetare till vårt kök!

Är du en nyfiken person som gillar att jobba med händerna? Kan du ha flera bollar i luften och vill jobba på sommaren? Kanske känner du någon som skulle passa för uppgiften eller är Du en av dom vi söker?

Vi har renoverat vårt kök och utökar personalstyrkan detta 10:e år med Creperiet✊🏻

Vi söker hela 8 personer som vill lära sig hantverket att steka crepes o galetter! Arbetsuppgifter består av förberedelser i kök inför öppning, råvaruhanteringen, stekrutiner och städrutiner i verksamheten. 

Vi håller öppet från maj-sep och fungerar vi fint ihop finns möjlighet till fortsatt arbete i vår restaurang på berget. Vi har valt att dela upp anställningsperioderna se nedan. 

Första delen:  ca v 22-31

Andra delen:  ca v 25-34

Helsäsong:  ca v 22-37

Skicka din ansökan till info@jarvsocreperie.se märk med "jobbansökan"

HOVMÄSTARE 2022

Vårt ansikte utåt! Gillar du männsikor, är lösningsorienterad och vill vara den våra gäster möter först på plats? Då ska du söka vår tjänst som sommarens hovmästare. En glad attityd och tidigare erfarenhet inom cafe och restaurang är ett måste! Du ingår i vårt tighta crepecrew och blir en i gänget som är med och styr skutan framåt!

Fokus är på veckorna 27-32 Låter det kul? Skicka in en ansökan till info@jarvsocreperie.se märk "hovmästare"

 

Vill du bli en del av Järvsö Crêperie Vinter?

Vi söker alltid bra personal till vår vintersäsong på berget.

IMG_1731

 

VERKSAMHETSBESKRIVNING KÖK
Järvsö Creperie Vinter är en av två restauranger som drivs av Malin Näsman. På berget i byn mitt i skidpisten är vår vinterrestaurang med hotellsvit placerad. Vi vill nu utöka vårt köksteam och söker därför några som är intresserad av arbeta i ett hållbart och resurssmart kök.

Arbetsbeskrivning kök
Vi söker dig som vill vara en del av ett kök som jobbar med lokala råvaror från bygden och skogen i säsong. Vi lagar mat à la minute med stor närvaro och det är en fördel om du har tidigare erfarenhet.
Vi serverar luncher, har några mer exklusiva kvällar med bordsbokning och vi serverar ibland VIP-frukost till våra gäster i hotellsviten.
Alla i teamet jobbar tillsammans för en fin upplevelse mot både gäster och arbetskamrater.

Arbetsperiod 15 dec-10 april
1 person Arbetstid 30-40tim/v
1 person Arbetstid 15tim/v med möjlighet till fler timmar
Lön enligt kollektivavtal

Välkommen med dina ansökan snarast till info@jarvsocreperie.se
Vi anställer löpande.

 

 

VERKSAMHETSBESKRIVNING MATSAL
Järvsö Creperie Vinter är en av två restauranger som drivs av Malin Näsman. På berget i byn mitt i skidpisten är vår vinterrestaurang med hotellsvit placerad. Vi vill nu utöka vårt matsalsteam och söker därför några som vill vara en del av Creperiet och det vi står för.
Ett varmt engagemang, lokala råvaror, en meny i säsong och en god kaffekultur.

Arbetsbeskrivning matsal
Vi söker dig som trivs med att ta hand om gäster och kan tänka dig att på plats vara en representant av verksamheten.
Vi lagar mat à la minute och samarbetet med köket är viktigt. Du behöver ha erfarenhet från café- och restaurangmiljö.
Vi serverar luncher, har några mer exklusiva kvällar med bordsbokning och vi serverar ibland VIP-frukost till våra gäster i hotellsviten.
Alla i teamet jobbar tillsammans för en fin upplevelse mot både gäster och arbetskamrater.

Arbetsperiod 15 dec-10 april
1 person Arbetstid 30-40/tim
1 person Arbetstid 15tim/v med möjlighet till fler timmar
Lön enligt kollektivavtal

Välkommen med dina ansökan snarast till info@jarvsocreperie.se
Vi anställer löpande.