KÖKSTRÄDGÅRDEN

EN SMAK AV BYGDEN

Råvaran är kärnan i vår verksamhet. Vi använder råvaror av hög kvalitet i den mat vi serverar på Järvsö Crêperie. Tack vare vår egen köksträdgård, skogen och flera lokala leverantörer kan vi erbjuda våra gäster smaker från bygden och skogen året om.

ODLAR MAT & LYCKA


Jag har i hela mitt liv älskat att odla, påta i jorden och se saker växa. Drömmen har länge varit att själv kunna odla mer egna grönsaker som vi kan använda i crêperiet. Det gör vi nu sedan sommaren 2019 på mark i direkt anslutning till crêperiet nere i byn. En ljuvlig köksträdgård där jag får gå lös som jag vill. Älskar´t!

ODLINGARNA

Vi odlar vi grönkål, svartkål, jordärtskocka, gulbeta, spenat, gul zucchini, vitlök, kålrot, dill, persilja, mynta och sallat. Vi täckodlingar och har några riktigt fina djupbäddar. Vi praktiserar växelbruk och gödslar med bokashi. Menyn i crêperiet varierar efter säsong och under sommaren går vi ut och direktskördar i köksträdgården

Vi odlar även blommor som dahlia, rosenskära, blåklint, solros, krasse, sommarrudbeckia, atlasblommor och luktärter.

Köksträdgården är öppen för besökare. Välkommen att bara strosa runt och titta eller varför inte slå dig ner på en mysig plats med en god kaffe och en bok?

HITTA OSS

Crêperiet ligger på höger sida efter järnvägen när du kommer från centrala Järvsö. Stenevägen 12 827 51 Järvsö

KONTAKT