LIVE MUSIK

 LIVESOMMAR 2019

Genom ett samarbete med Magicproduction är vi så glada att åter kunna presentera några riktigt fina musikarrangemang på Crêperiet i sommar. Kom och njut av livemusik i sommar! En blandning av blues, soul, jazz, rock och rå conuntry. Biljetter hittar du på kulturbiljetter.se Bordsbokning gör du direkt till Creperiet på info@jarvsocreperie.se Musikstart 20.00

18 JULI - BASKERY

Creperiet absoluta favoriter kommer och tillbaka!
Det blir mud-country och rå banjopunk
av sysstertrion i Baskery!
 

24 JULI - NATHAN  JAMES USA

Ett musikaliskt geni är han Nathan och med sig
har han förutom sin specialbyggda gitarr av en
tvättbräda även sitt munspel. Tillsammans med
sina svenska musiker blir det blues soul and
rock`n roll.

 

31 JULI - WHITNEY SHAY

WOW! Vilken bokning! Vi har lyckats boka
en ny prisbelönt jazz soul and bluessångerska
från Kalifornien till Crêperiet! En riktigt upcoming
artist som gästar Europa i sommar!

 

MUSIKGÄSTER SOMMAREN 2018

ONSDAG 11 JULI - KONSTANTIN KOVALEV 

En ung och grym gitarrist från Moskva som gör sin första spelning i Sverige hos oss med sitt band. Det blir crepes och galetter till toner av skön rhythm & blues.

 18 JULI - DJ 60-TALS SOUL 

En helkväll med southern soul, blues o country från originalinspelningar. Fri entré. Sitter du på en skiva som passar, så bring it on. Tillsammans gör vi kvällen!

25 JULI - TRICKBAG

Galet kul att vi i år testar att ta emot ett band som drar fulla hus. En explosiv houserockin´rhythm & blues utlovas av ett band som i många år turnerat runt i både USA, Finland, Tyskland, Spanien och Norge. Boka biljetter i god tid är vårt tips!

 1 AUGUSTI - BASKERY

Creperieägarens största favoriter startar sin Sverigeturne med en spelning i Järvsö! En systertrio som började tidigt med sin papp i bandet Slaptones och sedan 2006 levererar egen mud-country och en coolness ni inte får missa. Turnerar mest i USA med bla. Robbie Williams men det händer att dom tar en avstickare hem till Sverige! Det levereras banjopunk med rötterna i traditionell blues o country. Ta med er alla döttrar ni har! Den här trion sätter fina spår! 

MUSIKBOKNING

magicproduction