LIVE MUSIK

VI GILLAR LIVE OCH NU JOBBAR VI FÖR MUSIKSÄSONG 2019!

Under 4 onsdagskvällar blir det möjligt att besöka platsen och njuta av musik som vi gillar! En blandning av blues, soul, rock och rå conuntry. Biljetter hittar du på kulturbiljetter.se från 1 mars eller i Creperiets kassa. Bordsbokning gör du direkt till Creperiet på info@jarvsocreperie.se

Håll utkik på våra sociala medier för tidigt förköp!

MUSIKGÄSTER SOMMAREN 2018

ONSDAG 11 JULI - KONSTANTIN KOVALEV 

En ung och grym gitarrist från Moskva som gör sin första spelning i Sverige hos oss med sitt band. Det blir crepes och galetter till toner av skön rhythm & blues.

 18 JULI - DJ 60-TALS SOUL 

En helkväll med southern soul, blues o country från originalinspelningar. Fri entré. Sitter du på en skiva som passar, så bring it on. Tillsammans gör vi kvällen!

25 JULI - TRICKBAG

Galet kul att vi i år testar att ta emot ett band som drar fulla hus. En explosiv houserockin´rhythm & blues utlovas av ett band som i många år turnerat runt i både USA, Finland, Tyskland, Spanien och Norge. Boka biljetter i god tid är vårt tips!

 1 AUGUSTI - BASKERY

Creperieägarens största favoriter startar sin Sverigeturne med en spelning i Järvsö! En systertrio som började tidigt med sin papp i bandet Slaptones och sedan 2006 levererar egen mud-country och en coolness ni inte får missa. Turnerar mest i USA med bla. Robbie Williams men det händer att dom tar en avstickare hem till Sverige! Det levereras banjopunk med rötterna i traditionell blues o country. Ta med er alla döttrar ni har! Den här trion sätter fina spår! 

MUSIKBOKNING

magicproduction