CRÊPERIET SOMMARTID I BYN

VÄLKOMMEN TILL OSS

RÅVAROR ÄR VÅR PASSION

I början av juni öppnar vi dörrarna till vårt underbara Creperie mitt i byn! Här erbjuder vi ett personligt ställe med rekomat på lokala råvaror, god dryck, musik och prylar vi själva gillar i ett behagligt sommartempo.  Vi har serverat söta crepes och matiga galetter sedan 2013 och är väldigt stolta över att vara upptagen i White Guide 2016, 2017, 2018 och 2019. 

 Sedan några år tillbaka driver vi vår egen odling där ni kan se oss skörda direkt till köket. Vi är självförsörjande på flera grönsaker året om och i sommar utökar vi odling och äntligen kan idéen att låta gäster köpa med sig någon råvara hem bli verklighet. Fantastiskt kul! På platsen hittar du också en inredningsbutik och en silversmedja.

ÖPPETTIDER


sista beställningen till köket 30 minuter innan vi stänger

Extra lördagsöppet 22/8 11.30-16.00

vi håller extra trivslöppet lördagen den 22/8 med mat, dryck och försäljning av lokala grönsaker och blombuketter direkt från köksträdgården

LIVESCEN

Vi så glada att åter kunna presentera några riktigt fina musikarrangemang på Crêperiet i sommar. Kom och njut av livemusik i sommar! En blandning av blues, soul, amerikansk folkmusik och rock. Datum och artister för 2020 släpper vi i april.

Biljetter:  kulturbiljetter.se

Bordsbokning: bokabord@jarvsocreperie.se

BUTIKEN

En liten mysig butik med prylar vi själva gillar kan du kika in i när du är här. Ett klädesplagg eller en fin gå-bort-present från kända och okända leverantörer hittar du på hyllorna. Varumärken som housedoctor, watt & weke, afroart, low key goods, sthlm market, holistic wear, iris hantverk är representerade men också handplockade vintage föremål.

HYR CYKEL

Boka en vardagscykel enkelt på hos oss på plats eller via mail info@jarvsocreperie.se

Pris per dag 200kr

HITTA OSS

Crêperiet ligger på höger sida efter järnvägen när du kommer från byn. Parkering finns i anslutning. Stenevägen 12 i827 51 Järvsö

KONTAKT