JÄRVSÖ CREPERIE SOMMAR

VI ÖPPNAR DEN 6 JUNI 2020

Vi tillagar alla crepes och galetter på lokala råvaror. Våra crepes fyller vi gärna med nånting sött och galetterna som görs på en smet av ekologisk svenskodlat bovete får en matigare fyllning av tex olika ostar, kött, fisk och sallad. Vi blev upptagen i White Guide Café 2016, 2017,  2018 och WHITE Guide Restaurang 2019 det är vi mycket stolta över!


RÅVAROR ÄR VÅR PASSION

Fina råvaror är kärnan i vårt Creperie och vi använder oss därför gärna av det som växer och produceras i gårdarna runt omkring oss. Vi älskar Järvsö och vi är stolta över att ha så många brukande bönder i vår närhet, det gör det till en fröjd att köpa lokalt! Creperiet öppnades 2013 och målet har alltid varit att erbjuda ett personligt ställe med rekomat, god dryck, musik och prylar vi själva gillar i ett behagligt sommartempo, här får det ta tid!

Kaffeälskare är vi med och vi lägger stor vikt vid ett gott kaffe! Från bönor av finaste sort serverar vi gärna espresso, latte och bryggkaffe med stor omsorg. Lemonader, torr fransk cider, öl och vin finns också på menyn. Hos oss kan du hyra cykel och du hittar också en inredningsbutik och en silversmedja på platsen!

Varmt välkommen att besöka Järvsö och Järvsö Creperie.

HITTA OSS

Stenevägen 12, 82754 JÄRVSÖ

KONTAKT