Hurra för större odlingsyta!

”för allt måste ju inte vara lätt för att det ska vara roligt”

Så fantastiskt glad jag är över att få möjligheten att utöka odlingen på Creperiet! Hurrraaa!! Nu kan vi försöka bli självförsörjande på ännu mera grönt och idéen att låta gäster köpa med sig någon råvara hem, kanske äntligen kan bli verklighet. Visionen kräver mycket arbete men det ska bli så kul, för allt måste ju inte vara lätt för att det ska vara roligt! Kanske finns de andra som delar intresset av att se när det växer, odlar själva eller bara gillar att äta och servera grönt och som kan vara lite nyfiken på vår resa Bakom Kulisserna på Crêperiet.

Jag vill så gärna visa vår odlade mat och samtidigt skriva och berätta lite mer personligt om uppför- och nedförsbackar. Kanske kan det underhålla någon och samtidigt hjälpa mig att se vart jag är påväg. För jag är alltid påväg och älskar därför framåtrörelsen i odlingsåret. Allra mest hjälper den mig när mörkret är som mörkast. Då vi fortfarande skördar av sommarens grönkål i snön och ser nya frön gro under växtlamporna inne. Kanske kan jag våga blanda privata tankar här som jag faktiskt brukar hålla inom mina närmaste. Det är i alla fall jag som är avsändare och ingen annan. Creperieägarinnan som lär sig utan böcker och tycker att det är fint. Hoppas vi ses.

3 Kommentarer

  1. Märith Andersson den februari 25, 2020 kl 8:46 e m

    Tack för att du delar med dig Malin, ska bli så kul att följa dig! Varmt lycka till med allt👍🌱

  2. Anna Sjölin den februari 25, 2020 kl 8:55 e m

    Härligt! Kommer bli spännande, uppiggande och ge energi till oss läsare. Kanske även få mig till pennan. Kram på dig 😘

  3. Åsa Askne den februari 25, 2020 kl 10:05 e m

    Vad härligt att du är igång! Ser fram mot att följa dig bakom kulisserna. Alltid spännande att lära känna människorna bakom företaget. Idéerna, drivkrafterna, medgångarna, svackorna, tvivlen, framgångarna, medmänniskorna, livet utanför företagandet, glädjeämnena, besvikelserna, pepparna, förebilderna, guldkornen osv. Hoppas såklart också bli inspirerad att odla mer här hemma i sommar! Lycka till Malin!

Lämna en kommentar